ATENTIE REZIDENTII AFLATI IN ULTIMUL AN DE PREGATIRE

 
  1. Stagiu in perioada 01.07.2020-14.07.2020,  inscrieri  in perioada 25.05.2020 -12.06.2020.

   Tinand cont de situatia speciala din acest an, pentru stagiul din  luna  iulie se pot inscrie DOAR rezidentii  aflati in ultimul an de pregatire. 

Avand in vedere numarul mare de rezidenti si situatia speciala acest modul se va desfasura online, ve-ti primi informatii pe e-mail.

   Actele pentru inscriere se trimit NUMAI electronic pe adresa de e-mail: secretariatmedlegbio@umfcd.ro 

Folositi va rugam adresa de e-mail institutionala (cea facuta de UMF). 

Actele necesare  la inscriere (sunt obligatorii), reamintim ca aceste acte pleaca de la INML catre DSP. 

1. rezidentii cu domiciliul in Romania depun: a. una copie  dupa prima pagina a carnetului de rezident, b. acordul pentru intreruperea de stagiu (acolo unde este nevoie) si  c. cererea tip completata.

2. Rezidentii cu domiciliul in Romania care nu au carnet de rezident depun la inscriere a. acordul profesorului coordonator, b. acordul pentru intreruperea de stagiu (acolo unde este nevoie) si  c. cererea tip completata.

3. Rezidentii cu domiciliul in alta tara (taxa, care nu au carnet de rezident) depun la inscriere   a) acordul profesorului  coordonator si b). cererea tip completata, iar cei care au carnet depun copie dupa prima pagina a carnetului de rezident, (acordul de intrerupere acolo unde este nevoie) si cererea tip.

Mai jos aveti model  cerere tip, model cerere intrerupere.

Urmatoarele stagii vor fi anuntate pe  site-ul www.umfcdbioetica.ro