ANUNT IMPORTANT

 Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti intrunit in regim de urgenta, in data de 08.03.2020 ora 13.00, hotaraste:
  • Suspendarea cursurilor si lucrarilor practice precum si a examenelor pentru toti studentii facultatilor din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti incepand cu data de 09.03.2020 si pana la data de 31.03.2020, in conformitate cu prevederile art.3 din Hotararea nr.6/06.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne- Departamentul pentru Situatii de Urgenta.


Pana la data de 31 martie in scopul preventiei epidemiologice fata de infectia cu COVID-19 va inceta orice activitate didactica de predare de cursuri sau de seminare de natura publica la nivelul Disciplinei de medicina Legala si Bioetica cu sediul in INML Mina Minovici Bucuresti. 
Masura afecteaza programul didactic de medicina legala si bioetica adresat formarii academice la Medicina:
-modulului de licenta la Medicina 
  1. studenti anul 2 curs optional Etica si Integritate academica
  2. studenti anul 3 Etica medicala, deontologie si elemente de bioetica, 
  3. studenti anul 6 curs optional Responsabilitate profesionala medicala 
-modulului de masteranzi violenta domestica, 
-modulului de doctoranzi Bioetica cercetarii pe subiect uman si etica integritatii academice, 
-modulului de rezidenti Bioetica. 

Aceeasi masura afecteaza si formarea academica de medicina legala la Drept, anume la Univ. de Drept. din Univ Bucuresti.

Toate cursurile si seminariile corepunzatoare programelor de pregatire de mai sus se suspenda incepand cu data de 08.03.2020-31.03.2020

Disciplina va initia cu celeritate module de formare online.